Zoner.cz Czechia.com Inshop.cz Interval.cz CA Czechia.cz InMail.cz Hostováno na serverech CZECHIA.CZ
Menu
Menu

Články
Články
Články
Nejčtenější články
za poslední měsíc

Nenalezen žádný článek...

Legenda
Legenda
Legenda

Anketa
Anketa
Anketa
Vyhovuje vám nynější náplň těchto stránek?

Naprosto
(17 346)
Chci více o Pánu Prstenů
(3 975)
Chci více o hercích
(1 117)
Chci něco jiného
(301)
Nevyhovuje vůbec
(606)


Ostatní
Ostatní
Ostatní

Reklama
Reklama
Reklama


Přihlášení


Nová registrace
Obrázky
Obrázky
Nejprohlíženější obrázky
z posledních 50-ti

[5 583 prohlížení]

[5 559 prohlížení]

[3 261 prohlížení]


Herci
Herci
Herci
Nejsympatičtější herec

Aragorn / Viggo Mortensen
164 147 hlasů
průměr: moc sympatický(á)

Reklama
Reklama
Reklama





Pár novinek od Hobita…
Autor: Saša
Vyšlo: 14.11.2010
Komentářů: 0
Přečteno: 3407x
Popisek: The One Ring Net, listopad 2010 Vybrala a upravila: Saša

Martin Freeman říká, že je připraven stát se Bilbem Bagginsem, třebaže sám na sebe prozrazuje: „Do letošního podzimu jsem nebyl nijak zvlášť velký zapálenec do Tolkiena, ale určitě víte, že takové láska vznikne jak blesk z čistého nebe“ JA pokračuje o přípravách na natáčení. „Proběhlo „odlitkování“  částí těla, pro které se vyráběly prostetika. Už jsem vyzkoušel svá nová chlupatá chodidla (a učím se v nich chodit), také uši mám nové – dokonce ještě větší než moje vlastní (již dostatečně velké jak myslím). A v paruce a kostýmu vypadám tak odlišně, že sám sebe v zrcadle maskérny zdravím J. Jsem připraven stát se Bilbem a vydat se na dobrodružnou výpravu.“

 

 

Natáčení začíná v lednu 2011 na NZ. Dovolená pro štáb bude v létě (poznámka TORNu, na NZ bude zima). Na lokace se štáb vrátí v září, a bude se na filmu pracovat tak intenzivně, aby se mohlo natáčení v závěru r. 2011 ukončit.

Martin Freeman bude mít ve své letní pauze dost času k natáčení další TV série Sherlocka Holmese, kde hraje dr. Watsona a dostojí tak předchozímu závazku.

Z telefonického telemostu -  rozhovoru - mezi PJ, GdT a M.F. pro mexickou televizi vybíráme pár úryvků:

 

-         film bude režírovat Peter Jackson, stejně jako Trilogii Pána prstenů (Trilogie získala celkem 30 Oscarových nominací a 17 cen dostala, vydělala 2,2miliardy Eur). Ale původním režisérem dvoudílného Hobita byl mexický režisér Gulliermo del Toro. Pro téměř nekonečné tahanice kolem začátku natáčení (viz předchozí příspěvky) byl nucen – pro další závazky – tuto pozici vzdát. „Toto , pro mne a můj další vývoj a závazky, nezbytné rozhodnutí mi zlomilo srdce. Na Hobitovi jsem pracoval se štábem více jak rok. Byly připraveny výtvarné návrhy - drak Šmak, pavouci z Temného hvozdu, vrrci a i další návrhy byly vizuální dokonalost sama.“ A dodává: „Ale Martin Freeman jako Bilbo je i pro mne jednoznačně nejlepší volba“.

-         Martin Freeman na to reaguje s ulehčením.

-         PJ ještě dodává „Kdykoli hledám herce do svých filmů a narazím na někoho jako je MF, okamžitě si-sám pro sebe-říkám, že to je jasný koho by měl nebo mohl hrát. A tak jsem to od začátku měl i s Martinem. On se narodil jako Bilbo. Kontaktovali jsme jej a když poslal svou nahrávku – test Bilbem jak to nazval – dostal okamžitou odpověď ve smyslu, aby si nevšímal zvěstí rojících se po internetu, že on je jediný, kdo může Bilba hrát.“

 

Freeman si pochvaluje velkolepou pečlivost psaní scénáře, protože on vždycky preferoval výběr nabídek podle kvality scénáře a nikoli podle výše honoráře. A ano, je pravda, že scénář se ještě stále dopisuje, ale tým, který na něm pracuje (PJ a jeho manželka Fran Walsh, Philippa Boyens a Carolynne Cunningham) je pro herce dostatečnou zárukou, že kvalita  bude nejvyšší. „Ve většině dosavadních rolí jsem hrál postavy, jejichž vývoj těsně souvisel s vývojem děje, ale Bilbo, navíc mladý Bilbo, si svoje dobrodružství vytvářel sám.“ Vzrušeně sděluje Freeman.

 

  

 

Tváře ostatního hereckého - a dosud oznámeného - obsazení nejsou tak známé jako Martin Freeman, s výjimkou Jamese Nesbitta (6 v tom, Match Point) a nikdo z nich není považován za hvězdu filmových pláten, což vlastně platí i o Martinovi.

„Moje kariéra se doposud vyvíjela nenápadně, krok za krokem. Vybíral jsem si role podle kvality scénářů a filmy, v nichž jsem hrál, jako Láska nebeská, Stopařův průvodce po Galaxii či seriál Sherlock Holme tomuto trendu odpovídaly, nechtěl jsem si ukrajovat větší krajíce než na jaké jsem se cítil a každou, byť vedlejší roli, jsem hrál tak poctivě, jaký jsem já sám“.

 


Komentáře čtenářů - zobrazit všechny komentáře
Přidejte i vy komentář k tomuto článku!
[zobrazit všechny komentáře]
Jméno: 


E-mail: 


Předmět: 
Komentář: 
  Chcete  být informován(a) o nových komentářích?
Zde prosím zadejte kód z obrázku:   Zadejte číslo


 


Další články
Předchozí článek
Seznamte se s obsazením dvoudílného filmu HOBIT!

Konec října 2010 pro TORN Xoanon Z The One Ring Net (TORN) čerpala a pro vás připravila Saša
Následující článek
Potvrzeno: Hobit potká na cestě Cate Blanchettovou

Čerpáno z: http://aktualne.centrum.cz/ Čtvrtek, 9. prosince 2010
 



Toto jsou nejnavštěvovanější stránky o filmu Pán Prstenů na českém Internetu.
Statistiky přístupů jsou k dispozii zde. Informujte se o možnosti reklamy!

Copyright © 2003, Pavel Nero Kramný, Design by Sputnik.
>> generování stránky trvalo 0 sekund <<